Από την πρώτη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε ο παίκτης φρόντισε να δείξει ότι επιθυμεί διακαώς να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ με αναρτήσεις στα social media τόνισε ότι είχε συμφωνήσει με το «τριφύλλι» ενώ παράλληλα επισήμαινε πόσο πολύ θέλει να αποχωρήσει από την Αντβέρπ για φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λαμκέλ Ζε με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας του να ανάψει το «πράσινο φως» για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο βλέποντας τους ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου να μην κάνουν πίσω, αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής πήγε στην προπόνηση της ομάδας του με φανέλα της Άντερλεχτ (!) και τελικά έφαγε… πόρτα από τους σεκιούριτι του συλλόγου, που δεν τον άφησαν να περάσει την είσοδο με αυτή τη φανέλα!

Μάλιστα η εικόνα που δείχνει τον παίκτη να έχει μαλώνει με έναν άνδρα ασφαλείας για να μπει μέσα κάνει όπως είναι φυσικό τον γύρο του βελγικού Τύπου.

Ο ίδιος με ένα story στο instagram επιχείρησε να δικαιολογήσει αυτήν την κίνησή του, γράφοντας: «Θέλω να φύγω για την Ελλάδα, είναι απλό. Έχω συμφωνήσει και κανείς δεν θα παίξει με την καριέρα μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης