Απογοητευμένος από την απώλεια της νίκης και σαφώς από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Μετά τη διακοπή θέλαμε ένα άλλο πρόσωπο. Πήγαμε με το 2-0 και με βάση την εικόνα και την αμυντική λειτουργία πιστεύω πως έπρεπε το ματς να το κερδίσουμε. Δεν δείξαμε σήμερα πως ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες. Δεν κερδίσαμε τις δεύτερες μπάλες. Ο Αστέρας ήταν αρκετά καλύτερος σε όλο το παιχνίδι», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του τριφυλλιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη μη αντίδραση μετά το 2-2 και την έλλειψη ρυθμού: «Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Σήμερα δεν το δείξαμε. Δεν προσπαθήσαμε καθόλου. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε. Το εύκολο ήταν να τους δώσουμε την μπάλα. Αυτό κάναμε δυστυχώς. Είχαμε πολύ κακή λειτουργία με την μπάλα».

Για το σερί κακών αποτελεσμάτων: «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα πρέπει να έχεις κίνητρο. Κάποια πράγματα μπορώ να τα καταλάβω. Πρέπει να κοιτάξουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε. Δεν βγάλαμε διάθεση. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε φόβο».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Όταν έρθει η ώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει αδειάσει ψυχολογικά η ομάδα: «Υπήρχε κάποια στιγμή που αδειάσαμε. Ήταν εμφανές. Αν κάποιος, όμως, δεν μπορεί ή δεν έχει κίνητρο μπορεί ελεύθερα να το πει. Θα το σεβαστώ. Όποιος μπαίνει στο γήπεδο είναι υποχρεωμένος να κάνει την δουλειά. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είναι μια κατάσταση, έγινε. Το εύκολο είναι να εγκαταλείψεις. Το δύσκολο είναι να παλέψεις. Εγώ θέλω να παλέψω, νομίζω και οι παίκτες. Πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα αυτά τα παιχνίδια και με τέτοιο προβάδισμα να τα καθαρίζουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης