Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην ατυχία του Παναθηναϊκού, που είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν το κατάφερε και στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, που κόστισαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στο τριφύλλι.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς αυτό που λέγαμε συνέχεια είναι πως θα έπρεπε να βάλουμε κάποιο γκολ. Όταν χάνεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις αυτά παθαίνεις. Μας τιμώρησε η μπάλα χωρίς η Μπριζ να είναι καλύτερη. Είναι μια άσχημη στιγμή για το πιστεύαμε αλλά αν θέλεις να πας καλά σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να μην κάνεις λάθη. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί κάναμε να φανεί καλύτερη η Μπριζ. Η χρονιά τώρα αρχίζει και θα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Για το που κρίθηκε: «Η ωριμότητα και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισαν τα δύο γκολ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό όπως και τύχη. Είχαμε κάποια πλάνα, δεν μας βγήκαν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ζεις με το αν και οπότε συνεχίζουμε».

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Πρέπει πρώτα να μάθουμε τον αντίπαλο μας, να ξεχάσουμε τα σημερινά, να τα βάλουμε στην άκρη και να τα βελτιώσουμε και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Οδυνηρός αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ για τον Παναθηναϊκό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης