O Γιάννης Αναστασίου επέστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τους Ακρίτες ζήτησε από τους παίκτες του να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «… μας περιμένει μεγάλη μάχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος τεχνικός έστειλε στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα πως τους υπολογίζει όλους, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, όντας ενοχλημένος από τις διαρροές προς τον Τύπο σχετικά με τις δοκιμές που εφαρμόζει στους καθημερινές προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά είπε: «Αποφάσισα να μπερδέψω τα πράγματα, καθώς ότι κι αν κάνουμε στις προπονήσεις την επόμενη μέρα είναι γραμμένο στον Τύπο. Δεν επιθυμώ ο αντίπαλος να έχει εικόνα για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου», επισήμανε αρχικά ο Αναστασίου και συνέχισε: «Δεν θα σας δείξω τίποτα, αλλά θέλω να είστε όλοι έτοιμοι! Γνωρίζεται καλά τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και πόσο δύσκολος θα είναι. Προέχει να βρίσκεται όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι, διότι μας περιμένει μία μεγάλη μάχη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε. Από μας εξαρτάται», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης