O Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League, ωστόσο έσπευσε να υπογραμμίσει ότι χρειάζεται η ομάδα του να δείξει υπομονή και προσήλωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι, συγκριτικά με αυτό της Τετάρτης;

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο πνεύμα, την ίδια φιλοσοφία, να έχουμε την ίδια συγκέντρωση. Το εύκολο είναι να χαλαρώσεις. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι, στο ίδιο μοτίβο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που πληγώθηκε μετά το αποτέλεσμα της Τετάρτης και θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα την Κυριακή».

-Που θεωρείτε πως θα κριθεί το ματς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην υπομονή και στο κατά πόσο θα αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Στην Λεωφόρο παίζουμε διαφορετικά. Πρέπει να διεκδικήσουμε σωστά το ματς, όπως έχουμε κάνει απ’ την αρχή των πλέι οφ. Τα παιδιά θα είναι συγκεντρωμένα, θα ακολουθήσουν τις οδηγίες. Εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα έχουμε και αν αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε, θα έχουμε πλεονέκτημα».

-Έχει τελειώσει η πρώτη θέση;

«Είμαστε κοντά αλλά θέλει προσήλωση και συγκέντρωση. Είναι πολύ κοντά τα παιχνίδια και με ένα αποτέλεσμα τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Για μας είναι σα να ξεκινάμε απ’ το μηδέν. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης