Με στόχο να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και να αποδείξει την αξία του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ντιναμό στη Μόσχα, όπως επισήμανε ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν το ματς στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», αν και η ομάδα του έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League, επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν κίνητρο και θα τα δώσουν όλα προκειμένου να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους Μοσχοβίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθαμε εδώ να παίξουμε και να παρουσιάσουμε όμορφο και καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ελπίζουμε πως οι θεατές και όσοι δουν τον αγώνα από την τηλεόραση, θα μείνουν ικανοποιημένοι από το θέαμα του αυριανού αγώνα. Ξέρουμε πως ήδη έχουμε αποκλειστεί από αυτό τον όμιλο, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετούς πόντους που δεν θα επιστρέψουν αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει το κίνητρό μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος πρόσθεσε:

«Υπάρχει και κάτι ακόμα. Το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν στις 9 Νοεμβρίου και μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιδράσει αρνητικά στους ποδοσφαιριστές και αύριο θα πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά από τόσο μεγάλη αποχή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης