Για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του πάει να πολεμήσει στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε για την καλή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του στα τελευταία ματς, κάνοντας ειδική μνεία στον Στάθη Ταυλαρίδη ενώ αναφέρθηκε και στο «κλείσιμο» των μεταγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα: «Είναι σημαντικό. Σίγουρα θα βάλουμε ένα γκολ ειδικά στη Λεωφόρο. Είναι περίεργη γενικά η νοοτροπία των οπαδών. Όταν παίζεις επίθεση και δέχεσαι γκολ, μιλάνε για την άμυνα. Όταν παίζεις αμυντικά λένε πως δεν δημιουργείς. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα έδειξε για ακόμα μια φορά σωστή συμπεριφορά, δεν δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο. Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί πως έχει σημασία να κρατάμε το μηδέν πίσω και ότι αυτό είναι ένα από τα θετικά της ομάδας».

Για την παρουσία του Στάθη Ταυλαρίδη: «Ο Στάθης έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είχαμε ως ομάδα. Σκέφτεται πρώτα την άμυνα και μετά τα υπόλοιπα. Είναι ο αμυντικός που θα τον νιώσει ο αντίπαλος επιθετικός, αυτό που θέλαμε. Αλλά όλα τα παιδιά θα έλεγα ότι βγάζουν μια καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και ίσως έχει βοηθήσει σε αυτό. Ο Ταυλαρίδης είναι έμπειρος, ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε δεν είχα καμία αμφιβολία πως θα προσαρμοστεί άμεσα, αυτό φαίνεται και απ’ τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ειδικά στη Νέα Σμύρνη, με την κατάσταση που είναι τώρα ο Πανιώνιος, καθώς θέλει τους βαθμούς γιατί βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως από την άλλη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά, τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε. Γιατί πρώτα πρέπει να πολεμήσουμε εκεί και μετά να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για το ανοιχτό παιχνίδι του Πανιωνίου:
«Εναντίον μας όλες οι ομάδες παίζουν διαφορετικά. Σίγουρα ο Πανιώνιος θα προσαρμόσει το παιχνίδι του. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει».

Για το ματς του πρώτου γύρου με τον Πανιώνιο:
«Ήταν κακό παιχνίδι κι απ’ τους δύο. Είχαμε τον έλεγχο, όμως ήμασταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, όπως και γενικότερα στον πρώτο γύρο. Ο Πανιώνιος ήταν καλός αμυντικά, προσπάθησε να μας χτυπήσει στην κόντρα και τα κατάφερε. Είναι εντελώς διαφορετικά όμως όταν παίζει στην έδρα του, περιμένουμε διαφορετική εικόνα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας:
«Όταν παίζεις εντός έδρας, υπάρχει διαφορετική ψυχολογία. Αυτό είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο, δεν νομίζω πως ισχύει μόνο για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε παίξει ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως είναι. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά και εκτός. Σε κάποια εκτός έδρας αδικήσαμε τους εαυτούς μας, όμως η εικόνα είναι πως η ομάδα προσπαθεί να κάνει ορθολογικά πράγματα μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο».

Για τις μεταγραφές: «Έχουν κλείσει. Αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό θα το δούμε, τη δεδομένη στιγμή όμως είμαστε πλήρεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης