Αναφορά από την ECA για το κοινωνικό έργο του Παναθηναϊκού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 19:10
Αναφορά από την ECA για το κοινωνικό έργο του Παναθηναϊκού

Ειδική αναφορά στο κοινωνικό έργο του Παναθηναϊκού, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού έκανε τη Μ. Τετάρτη, η ομοσπονδία ευρωπαϊκών συλλόγων (European Club Association/ECA).

Η ECA παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα η «πράσινη» ΠΑΕ, μαγειρεύοντας στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» 60 γεύματα την ημέρα για ανθρώπους που έχουν (ακόμη μεγαλύτερο) πρόβλημα επιβίωσης εξαιτίας της πανδημίας.

Γεύματα που μαγειρεύονται καθημερινά στην κουζίνα του προπονητηρίου της ομάδας από τους μάγειρες του Παναθηναϊκού και μοιράζονται από τις υπηρεσίες του δήμου Κορωπίου σε οικογένειες που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Εκτός από τους «πράσινους», η ECA παρουσίασε στην ιστοσελίδα της, τις φιλανθρωπικές δράσεις κι άλλων συλλόγων της Ευρώπης, όπως τη δωρεά υγειονομικού υλικού από τη Βαλένθια στα νοσοκομεία της πόλης, την πλατφόρμα δωρεών κατά του κορωνοϊού που εγκαινίασε η Αϊντχόφεν, την πρόταση αλληλεγγύης της Αλκμάαρ προς τους συλλόγους που έχουν «χτυπηθεί» οικονομικά από τον ιό COVID-19 και βεβαίως τις εξίσου σπουδαίες ενέργειες που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός, με δωρεές σε νοσοκομεία και άπορους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 19:24