Λίγο πριν κλείσει τα 20 του, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος υπέγραψε ήδη το τρίτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Μετά το πρώτο επαγγελματικό στις 14 Νοεμβρίου 2017 και την επέκταση της συνεργασίας του στις 31 Αυγούστου 2019, ο νεαρός μέσος επέκτεινε για δεύτερη φορά τη συνεργασία του με το «τριφύλλι» (έως το καλοκαίρι του 2024) κι ετοιμάζεται να κλείσει σε λίγους μήνες δεκαετία στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αλεξανδρόπουλος μίλησε στην κάμερα του PAO TV και δεν έκρυψε τις βλέψεις του και τους υψηλότερους στόχους που βάζει τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο PAO TV:

-Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το τρίτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μία πολύ χαρούμενη στιγμή για μένα, η υπογραφή του τρίτου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό σε μία τόσο μικρή ηλικία. Πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά κι εμπιστοσύνη ανάμεσα σε μένα και την ομάδα, καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και πρόθυμος να διεκδικήσω κι άλλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν του προσθέτει έξτρα πίεση το γεγονός ότι ο κόσμος έχει πλέον περισσότερες απαιτήσεις απ’ τον ίδιο:

«Οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, όχι μόνο ατομικά, αλλά κι ομαδικά διότι πέρσι δεν κάναμε τη χρονιά που θέλαμε και σκοπεύουμε να είμαστε καλύτεροι φέτος. Σαν Σωτήρης δεν σκέφτομαι πολλά, σκέφτομαι μόνο την καθημερινότητά μου, να μείνω όπως είμαι, να δουλεύω πιο πολύ και μέσα απ’ την προσπάθεια και τη βελτίωση, για να επιτευχθούν οι ομαδικοί και οι ατομικοί στόχοι μου».

-Για το τι μπορεί να περιμένουν φέτος οι φίλαθλοι απ’ τον ίδιο:

«Δεν υπάρχει η λέξη βασικός στον Παναθηναϊκό. Αυτή η χρονιά μου δίνει έξτρα κίνητρο, ώστε να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες, αλλά πάνω απ’ όλα να βελτιώνομαι και να διεκδικώ τη θέση μου στον βασικό κορμό του Παναθηναϊκού. Μέσα απ’ αυτό πιστεύω ότι θα καταφέρουμε την ομαδική βελτίωση κι έπειτα θα επιτευχθούν και οι ατομικοί μου στόχοι. Να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας και να παίξω σε κορυφαίο επίπεδο».

-Για τις βλέψεις του ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Πάντα σαν άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένος. Πιστεύω ότι θα γίνει μία νέα αρχή για όλους μας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε απ’ την πρώτη προπόνηση, να δέσουμε σαν ομάδα. Να είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης