Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του τριφυλλιού είναι να γίνει ξανά σημείο αναφοράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «panenka.org»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έφυγαν από την ομάδα χωρίς να καταφέρουν να αποχαιρετήσουν με τον τρόπο που θα ήθελαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέλος πάντων, είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, φυσικά. Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου να πάω σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει καλή ευρωπαϊκή παρουσία λόγω και της τιμωρίας, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι εκεί δουλεύουν καλά. Ο Τσάβι Ρόκα μου τηλεφώνησε και μου μίλησε για τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολλές αμφιβολίες. Ανυπομονώ να πάω εκεί και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα. Θέλω να νιώσω ξανά σαν ποδοσφαιριστής, είμαι ανενεργός εδώ και πολύ καιρό».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Ναι, φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση του και να γίνει εκ νέου σημείο αναφοράς στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος, υπάρχουν φιλοδοξίες και στη ζωή πρέπει να είστε φιλόδοξοι».

Για το αν γνωρίζει κάποια Ελληνικά: «Όχι ακόμα. Τα ελληνικά είναι πιο δύσκολα από τα ολλανδικά, αλλά τελικά, στην Ολλανδία σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά, οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι εύχεται για το μέλλον: «Ελπίζω να επιτύχω τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός. Εάν καταφέρω να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι, μοιράσω αρκετές ασίστ και αγωνιστώ πολλά λεπτά, θα είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος. Θα δουλέψω για αυτό, έτσι ώστε να τα καταφέρω. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς, γιατί το ποδόσφαιρο εξελίσσεται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης