Χαρούμενος που πλέον ανήκει στον Παναθηναϊκό δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι» ο Αϊτόρ, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τους «πράσινους».

Για τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα επισήμανε: «Είναι μια σημαντική πρόκληση για την καριέρα μου ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο με σημαντική ιστορία, γνωστό στην Ευρώπη. Ήμουν καλά στην Τβέντε, όμως θέλω να παίξω στα Κύπελλα Ευρώπης και με τον Παναθηναϊκό αυτό μπορώ να το πετύχω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έμαθα για την πρόταση του Παναθηναϊκού άρχισα να συλλέγω πληροφορίες. Πήρα τηλέφωνο τον Καρλίτος, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βιγιαρεάλ, και τον ρώτησα τα πάντα. Με πληροφόρησε ότι όλα στο σύλλογο είναι καλά, είναι ένα δεμένο σύνολο, μια καλή ομάδα.

Είχα όλες τις λεπτομέρειες που χρειαζόμουν. Το καθοριστικό σημείο ήταν όταν διαπίστωσα πόσο με ήθελε ο Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό. Με έκανε να νιώσω ότι θα είμαι ένα σημαντικό κομμάτι του πλάνου».

Ερωτηθείς σε ποια θέση αγωνίζεται ανέφερε: «Η βασική μου θέση είναι δεξιό εξτρέμ, αλλά παίζω και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορώ να παίξω και αριστερά. Μου αρέσει να μπαίνω ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, να ντριμπλάρω και να σουτάρω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης