Πωλητήριο στον Χάρη Μαυρία έχει βάλει η Σάντερλαντ, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η «dailystar.co.uk», οι «μαύρες γάτες» αξιώνουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον Έλληνα ακραίο επιθετικό.

Ο Μαυρίας αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Παναθηναϊκό και με τις εμφανίσεις του, ιδιαίτερα στο τέλος της περιόδου και στα πλέι οφ, ανάγκασε τον Γιάννη Αναστασίου να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καμία περίπτωση, όμως, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό για να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει σύλλογος που να δώσει 3 εκατ. ευρώ, ποσό που είχε δαπανήσει για να πάρει τον Μαυρία από το «τριφύλλι» πριν από ένα χρόνο.

Ξεκινούν, λοιπόν, με «τιμή εκκίνησης» ύψους 1,5 εκατ. λιρών (2.1 εκατ. ευρώ), ποσό που σύμφωνα με τους «πράσινους» είναι εντελώς απαγορευτικό για να προχωρήσουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αυτό που θα κάνουν είναι να περιμένουν να πέσουν οι απαιτήσεις των Άγγλων και να προσπαθήσουν τότε να επανεντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαυρίας, στο μεταξύ, θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Σάντερλαντ, η οποία αρχίζει στις 20 Ιουλίου. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης