«Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, 22:00
«Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»
Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος αγωνιστικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Τριαντάφυλλόπουλος από το Γκνιεβίνο, όπου προετοιμάζονται οι «πράσινοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr:

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: «Η προετοιμασία είναι αρκετά έντονη. Δουλεύει καλά όλη η ομάδα. Εχουμε ενσωματώσει κάποια κομμάτια σε σχέση με το περσινό μας στυλ παιχνιδιού. Πιστεύω ότι όλα πάνε καλά».

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Ευρώπη είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας. Πέρυσι δεν είχαμε συμμετοχή σε τέτοια παιχνίδια. Φέτος όλοι θέλουμε να παίξουμε και να διακριθούμε κι εμείς μέσα από την ομάδα. Περιμένουμε πως και πώς να δούμε τον αντίπαλό μας, αλλά και να έρθει η ώρα που θα μπούμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας πολύ καλά, αλλά και πριν με το πρόγραμμα που είχαμε. Θα είμαστε έτοιμοι 100%».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους δικούς του:
«Στόχος δικός μου, μια ανάλογη και ίσως καλύτερη χρονιά από την περσινή, αλλά και να διακριθώ μέσα από την ομάδα. Η ομάδα θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να μη λέμε μεγάλα λόγια. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τις νίκες να καταφέρουμε αρκετά πράγματα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, 22:27