Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν «ωσεί παρόντες» στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων στα Περιβόλια, κι έτσι από εκεί που το «τριφύλλι» ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2, κινδυνεύοντας μάλιστα στο τέλος να γνωρίσει και την ήττα.

Όπως είναι φυσικό η εικόνα αυτή της ομάδας του προβλημάτισε τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους περισσότερη δουλειά και προσήλωση για να διορθωθεί η κακή νοοτροπία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δείξαμε πολύ κακή εικόνα στα τελευταία 25 λεπτά, διαλύοντας όλα όσα είχαμε κάνει στο προηγούμενο διάστημα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Είναι θέμα κακής νοοτροπίας» ανέφερε αρχικά στους παίκτες του ο «τιμονιέρης» των Κυπελλούχων Ελλάδας και πρόσθεσε: 

«Όλοι είδατε το ματς και καταλαβαίνετε τι εννοώ όταν μιλάω για την κακή νοοτροπία που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα και μας έχει στοιχίσει σε κάποια ματς.

Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γι’ αυτό θέλω όλοι να είστε έτοιμοι γιατί ανά πάσα στιγμή η ομάδα μπορεί να σας χρειαστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Αναστασίου: «Κατεβάσαμε διακόπτη»,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015, 22:16

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης