Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς των «32» του Europa League με την Άρσεναλ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο Λονδίνο.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι ως γνωστόν ηττήθηκαν με 1-0 από τους «κανονιέρηδες» στο πρώτο μεταξύ τους ματς, προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης και, μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτήν κόπηκε ο Κώστας Φορτούνης, καθώς ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από μια ήπια ευαισθησία στην αριστερή ποδοκνημική.

Για να συμπληρωθεί λοιπόν 18άδα από τη στιγμή που απουσιάζουν οι Σεμέδο (τιμωρημένος) και Σουντανί (τραυματίας), ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους μικρούς Ξενιτίδη και Μπουλάρι, ενώ τρίτος τερματοφύλακας είναι ο Καραργύρης.

Οι εκλεκτοί του Πορτογάλου για το ματς με τους Λονδρέζους είναι οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης