Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με την Μπεσίκτας για το Europa League. Ο Βασίλης Βούζας τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων για τον Λεάλι, την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του, τον Καμπιάσο και τους φιλάθλους.

«Όπως είπατε και εσείς μέχρι το λάθος του Λεάλι, δεν είχαμε δεχθεί καμία απειλή. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά παρότι, όπως είδαμε στο β’ μέρος, η Μπεσίκτας χρησιμοποιεί την κατοχή για να αποσυντονίζει τον αντίπαλο. Στο σημείο που δεχθήκαμε το γκολ επηρέασε αρκετά τη συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή μας. Ο αντίπαλος με την κατοχή μπάλας έγινε πιο απειλητικός και έκανε επιθέσεις με διάφορους τρόπους» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι η παρουσία του Καμπιάσο ήταν θετική και δεν μιλάω μόνο για το γκολ. Συνολικά για το πως λειτούργησε. Είναι ένας επαγγελματίας και πολύ καλός παίκτης που για 70 λεπτά έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Και αυτό παρότι δεν είχε αγωνιστικά λεπτά» πρόσθεσε.

«Εάν αφαιρέσουμε το λάθος που έγινε, νομίζω γενικά η εικόνα της ομάδας και η προσπάθεια όλη δικαιώνει όσους θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε πολύ καλές ομάδες όπως η Μπεσίκτας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους παίκτες. Έβγαλαν αντίδραση, στάθηκαν με αξιώσεις και σε κανένα σημείο δεν έδειξαν πως υπολείπονται των αντιπάλων τους» υπογράμμισε, συμπληρώνοντας:

«Εάν δούμε και τη συνολική απόδοση της άλλης ομάδας, σίγουρα θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εγώ είμαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Νομίζω ότι και κατοχή είχαμε και μπροστά βγήκαμε. Θεωρώ πως υπάρχει βελτίωση και με δουλειά και τακτική προσέγγιση μπορούμε να έχουμε πιο καλές πρωτοβουλίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα προτιμούσα ένα αποτέλεσμα χωρίς να δεχθούμε ένα τέρμα. Σίγουρα έχει ένα πλεονέκτημα η Μπεσίκτας αλλά θα έχει ένα παραπάνω άγχος γιατί θα θέλει να σκοράρει και να παίξει καλά μπροστά στο κοινό της. Θα δούμε το πως θα διαχειριστούμε το ματς αυτό. Σήμερα εμείς, πάντως, δείξαμε πως ανήκουμε στην ευρωπαϊκή ελίτ έτσι όπως αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με τριπλάσιο μπάτζετ και άλλες δυνατότητες» είπε.

«Είναι σίγουρο ότι πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών. Θεωρώ ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν όλοι, όπως έχω ήδη πει. Όπως ο Καμπιάσο. Με δουλειά και βρίσκοντας αυτοπεποίθηση, στόχος είναι να είμαστε μέσα στους τρεις στόχους και τους τίτλους που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Παράλληλα, να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας. Καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ και μας συμπαραστάθηκε με σωστό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε με την εκπλήρωση των στόχων μας» υποστήριξε.

«Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Δεν έχουμε περιθώρια. Είναι μία δύσκολη περίοδος, διότι έχουμε σερί αγώνων και υπάρχει κούραση. Να σταματήσουν οι όποιοι πανηγυρισμοί και να δούμε τον Ατρόμητο. Θεωρώ ότι είναι θετική η πρώτη μου παρουσία αλλά υπάρχει και συνέχεια και ελπίζω να πάμε καλύτερα» κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης