Αιχμές κατά Μπέντο άφησε ο Τσόρι Ντομίνγκες, φροντίζοντας παράλληλα να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τάκη Λεμονή. Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 στην Κέρκυρα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι ο Πορτογάλος πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» τον είχε θέσει εκτός ομάδας «χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο».

«Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα, πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο, κατά τη γνώμη μου, με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο για εμάς γιατί εφέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ό,τι μας ζητούν. Αυτήν τη στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη. Τον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να τις αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά. Βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα» πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπό του δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στη δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης