Ο Μίτσελ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφορικά με τον Μπενίτες επεσήμανε ότι τον παρακολούθησε σε 12 παιχνίδια, πριν ο Ολυμπιακός τελικά τον αποκτήσει.

«Ο Νικοπολίδης, ο Ισά, ο Λορένθο, ο Αλκόρτα και εγώ είδαμε πολλούς παίκτες. Κυρίως στόπερ και σέντερ φορ. Πολλές φορές ξεχωρίζουμε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν είναι εύκολες καθώς ενδιαφέρονται και άλλο σύλλογοι στην Ευρώπη. Ή μπορεί να προτιμήσουν τα πολλά χρήματα που βρίσκουν στην Τουρκία ή το Κατάρ. Στην πραγματικότητα είχαμε διαπραγματεύσεις μόνο με τον Φινμπόγκασον, οι υπόλοιπες υποθέσεις ήταν επιλογές και μόνο», είπε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τον Μπενίτες τον ήθελαν τρεις ομάδες από Γερμανία και Ισπανία. Επέλεξε εμάς και ήταν μια κατάλληλη κίνηση, μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Τον παρακολούθησα προσωπικά σε 12 παιχνίδια. Έχει όλα τα στοιχεία που ψάχναμε. Είναι σκόρερ, πέτυχε 22 γκολ σε 27 ματς πέρσι. Είναι νέος, δυνατός, γρήγορος, έχει χαρακτήρα και θέλει να πετύχει στην Ευρώπη. Ξέρω πως αρέσουν τα μεγάλα ονόματα αλλά έρχονται εδώ με νοοτροπία και συμπεριφορά διαφορετική από αυτή που θέλουμε. Με σεβασμό θέλουμε μία καλή και ελληνική ομάδα, αλλά να είμαστε κοντά και στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Επιθυμούμε νέους και φιλόδοξους παίκτες που θέλουν να πάνε μπροστά στον Ολυμπιακό. Αν δείτε τα ονόματα που αποκτήσαμε είναι τέτοιοι παίκτες. Πιστεύω επίσης ότι ο Μπενίτες θα σας αρέσει».

Για το κατά πόσον μίλησε ο ίδιος με τον Μπενίτες, σημείωσε: «Δεν μίλησα ο ίδιος με τον Μπενίτες, μόνο λέω τη γνώμη μου και η ομάδα παίρνει αποφάσεις. Ο πρόεδρος σέβεται την γνώμη μου και αυτό με ευχαριστεί πολύ ως προπονητή. Δεν συνηθίζω να ζητάω, να απαιτώ πράγματα. Πρώτη φορά τώρα του ζήτησα κάτι και μου υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να το κάνει. Είμαι 20 μήνες στην ομάδα και δεν έχω ζητήσει κάτι από τον πρόεδρο αν και με ρωτάει κάθε μέρα».

Όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, απάντησε: «Ο Μπενίτες λογικά είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Αλλά υπάρχουν ακόμη 15 μέρες και όλοι ξέρετε πως μπορεί να συμβούν πολλά, όπως πέρυσι που χάσαμε δύο παίκτες στο τέλος των μεταγραφών. Ήδη εκκρεμεί το θέμα του Μανωλά και μπορεί να συμβεί το ίδιο και φέτος. Με όλη την αγάπη που του έχω, έχει χάσει την συγκέντρωση του με το θέμα της μεταγραφής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλάνε πολλοί για προτάσεις, ομάδες και η κατάσταση αυτή δεν βοηθάει κανέναν. Ούτε τον σύλλογο, ούτε τον ποδοσφαιριστή. Το ξαναλέω με όλη την αγάπη που του έχω, ο Κώστας πρέπει να βρει την συγκέντρωση του περισσότερο. Γιατί τελικά μπορεί να μείνει και έχει κάνει μια μέτρια προετοιμασία. Προσωπικά, όμως, ότι και να συμβεί του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης