Ημέρα αφίξεων ήταν η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, τον Ντιμπί Κεϊτά και τον Ζοάο Καρβάλιο.

Πρώτος αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο 18χρονος εξτρέμμ που μέχρι πρότινος ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις που έκανε, κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο νεαρός Ισπανός με καταγωγή από το Μάλι, που αρχικά προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β’, ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα».

Λίγο μετά τον Ντιμπί Κεϊτά, στην Ελλάδα έφτασε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ζοάο Καρβάλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ που φέτος έχασε τη θέση του ιατρικές στην αρχική ενδεκάδα του αγγλικού συλλόγου, θα προστεθεί στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» μόλις περάσει με επιτυχία τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Ο Καρβάλιο μπορεί να προσφέρει λύσεις σε αρκετές θέσεις στους πρωταθλητές, αφού μπορεί να αγωνιστεί είτε σαν κλασικός επιτελικός μέσος, είτε σαν «οκτάρι», ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα, σαν χαφ ή εξτρέμ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης