Μυθιστορηματική ήταν η σύλληψη του οπαδού του Ολυμπιακού, που τραυμάτισε στο μάτι αστυνομικό, στον χθεσινό αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναικό, στο γήπεδο «Καραισκάκη».

Ο δράστης συνελήφθη χτες στις 7 το απόγευμα, μετά από ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών της Αθλητικής Βίας,  καθώς κρυβόταν από ταράτσα σε ταράτσα, σε γειτονιές της περιοχής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε προηγηθεί η παραγγελία του Αθλητικού Εισαγγελέα Πειραιά, Αλέξη Σπηλιώτη, που ενήργησε ταχύτατα, καθώς ήταν αυτόπτης του περιστατικού του τραυματισμού του αστυνομικού, την Κυριακή το βράδυ, στο γήπεδο.

Ο κ. Σπηλιώτης είχε πάει στο γήπεδο ως αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά, για  να παρακολουθήσει  τον αγώνα, στον οποίο οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-1 και εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ακριβώς μπροστά στα μάτια του εισαγγελέα,  διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς ορισμένοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που είχαν εξασφαλίσει κάρτα εισόδου στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενας εξ αυτών χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο, τραυματίζοντας τον στο μάτι.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διαπιστώθηκε ότι, δεν έχρηζε περαιτέρω νοσηλείας.

Ο αθλητικός εισαγγελέας έδωσε άμεσα εντολή, γιά να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και από τις κάμερες.

Μετά τη σύλληψη του, οδηγήθηκε στο Αστυνομικο Τμήμα, όπου κρατείται, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σπηλιώτη, προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη, γιά παραβίαση του Νόμου, γιά την αθλητική βία και γιά βιαιοπραγία εντός αγωνιστικού χώρου, σε βάρος αστυνομικού.

Κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Πηγή: dikografies.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης