Σημαντικό πλήγμα υπέστη ο Ολυμπιακός, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των Πειραιωτών, που ήταν η τελευταία πριν τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος Γάλλος άσος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον 10 ημερών, ωστόσο είναι υπαρκτός ο φόβος το διάστημα της απουσίας του να είναι μεγαλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Βαλμπουενά εκτός από τον αγώνα με τους Ηρακλειώτες θα χάσει σίγουρα το εντός έδρας ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τη Μπάγερν, καθώς και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Πάντως ασφαλή συμπεράσματα για το διάστημα της απουσίας του παίκτη από την αγωνιστική δράση θα υπάρξουν το Σάββατο, όταν και ο 34χρονος Γάλλος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και μαγνητική τομογραφία.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ συμπεριελήφθησαν οι: Σα, Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης