Σίλβα: Προειδοποίησε για… πάγκο με την Μπάγερν, όσοι υποτιμήσουν τον Πλατανιά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 21:05
Σίλβα: Προειδοποίησε για… πάγκο με την Μπάγερν, όσοι υποτιμήσουν τον Πλατανιά
Σαφή προειδοποίηση προς τους παίκτες του έστειλε ο Μάρκο Σίλβα πριν το σαββατιάτικο ματς με τον Πλατανιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι όποιος αγωνιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με το μυαλό στον αγώνα κόντρα της Μπάγερν, την Τετάρτη(16/9) μάλλον θα δει την πρεμιέρα του Τσάμπιον Λιγκ από τον πάγκο.

Παράλληλα ο προπονητής των Πειραιωτων τόνισε ότι στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κανένας λόγο για rotation, διαβεβαιώνοντας ότι άπαντες είναι προσηλωμένοι στο ματς με τους Χανιώτες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στην κάμερα της Nova:

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δίνει συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αισθάνεστε έτοιμος να πορευτεί στον πολυμέτωπο αγώνα του;

«Αποτελεί μέρος της δουλειάς μας να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Γνωρίζαμε από την αρχή πως όποιος παίρνει μέρος στο Champions League, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προγράμματα. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που μάθαμε το πρόγραμμα και τον όμιλο στον οποίο κληρωθήκαμε, ξέρουμε με ακρίβεια το πρόγραμμά μας και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Όμως, σας διαβεβαιώνουμε πως το μοναδικό παιχνίδι που έχουμε αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας, είναι αυτό με τον Πλατανιά, αυτό είναι που προετοιμάζουμε για να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί ώστε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Σκοπεύετε να εφαρμόσετε το rotation ή θα χρησιμοποιείτε τους καλύτερους παίκτες στον αγώνα;

«Ειλικρινά, πιστεύω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αυτή για να κάνουμε το rotation, πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά και να το προετοιμάζουμε ανάλογα με τις ανάγκες του. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε rotation, εκτός από κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες ή κάποιοι που έχουν έρθει πολύ κουρασμένοι από τα ταξίδια τους. Δεν υπάρχει ανάγκη για rotation, προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι, σκεφτόμαστε ποιοι είναι οι καλύτεροι που μπορούν να σταθούν ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και αυτούς σκεφτόμαστε να βάλουμε».

Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε τους παίκτες σας συγκεντρωμένους σε αυτόν τον αγώνα, όταν ακολουθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Μπάγερν;

«Από το στόμα μου δεν έχει βγει ούτε μία λέξη που να έχει σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης. Έχω ξεκαθαρίσει στους παίκτες μου πως δεν σκεφτόμαστε καθόλου και δε μιλάμε καθόλου για το παιχνίδι της Τετάρτης πριν τελειώσει το παιχνίδι του Σαββάτου. Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά πως αν το Σάββατο δεν είναι συγκεντρωμένοι και καλοί στο παιχνίδι του Σαββάτου, τότε θα χάσουν την ευκαιρία τους για να πάρουν μέρος στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 21:21