Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέλεξε τον Ολυμπιακό γιατί θέλει να κατακτήσει τίτλους και μαζί του μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, υπογράμμισε στις πρώτες δηλώσεις του ως «ερυθρόλευκος» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά», υπογράμμισε ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Όσο για τους λόγους που υπαγόρευσαν την επιλογή του; «Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Γκάρι Ροντρίγκες κατέληξε με αναφορά στην ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων: «Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης