Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ (19:55, Cosmote Sport 2) στο Λονδίνο στο ματς ρεβάνς για τους «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την ήττα με 3-1 από τους «κανονιέρηδες» στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο θα αγωνιστούν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έκανε πέρυσι στο αντίστοιχο ματς την ανατροπή, όμως απόψε έχει να γυρίσει ένα πιο μεγάλο σκορ, ενώ οι παίκτες της Άρσεναλ είναι πλέον υποψιασμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος αναμένεται να έχει τον Μπα στη διάθεσή του και μάλιστα να τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από την εστία αναμένεται να είναι ο Σα. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Μπα και Χολέμπας, με τους Ρεαμπτσιούκ και Ανδρούτσο στα δύο άκρα. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Εμβιλά, στην κανονική του θέση δίπλα στον Καμαρά και τους Φορτούνη και Μασούρα στα δύο άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Ο Αρτέτα αναμένεται να παρατάξει την Άρσεναλ με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Λένο, Μπεγερίν, Ντ. Λουίς, Γκάμπριελ, Τίρνι στην άμυνα, Τσάκα, Πάρτεϊ στο κέντρο και Πεπέ, Όντεγκαρντ, Γουίλιαν πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Ισπανός διαιτητής, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του 45χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Χουάν Κάρλος Γιούστε, Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ. Στο VAR θα είναι ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, ενώ AVAR θα είναι ο Γκιγιέρμο Κουάδρα Φερνάντεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης