Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Τσιμίκας.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM οι πρωταθλητές Αγγλίας και ο Ολυμπιακός ήρθαν σε συμφωνία ώστε ο παίκτης να γίνει κάτοικος «Άνφιλντ» αντί του ποσού των 16,5 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα αυτό το ποσό αφορά το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου η ελληνική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Έλληνα μπακ, ο οποίος θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον ιστορικό αγγλικό σύλλογο.

Στο deal των δύο πλευρών αναμένεται να υπάρξουν και διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων που φτάνουν μέχρι και τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα οι Άγγλοι δημοσιογράφοι με ειδίκευση στο ρεπορτάζ των πρωταθλητών Αγγλίας ανέφεραν ότι η πρόσφορα των «ρεντς» στην ομάδα του Πειραιά είναι της τάξεως των 11,75 εκατ. λιρών, ήτοι 13 εκατομμύρια ευρώ, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης είναι προ των πυλών του «Άνφιλντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών υπογράμμιζαν ότι ο Τσιμίκας αναμένεται για ιατρικά στις αρχές της εβδομάδας, θεωρώντας τη μεταγραφή τελειωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι οι Άγγλοι είδαν την πρώτη τους πρόταση για τον διεθνή αριστερό μπακ να απορρίπτεται από τον Ολυμπιακό, ωστόσο κατέθεσαν νέα βελτιωμένη προσφορά στους Πειραιώτες, οι οποίοι εν τέλει φαίνεται να άναψαν το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του παίκτη στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Τσιμίκας θα αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ προκειμένου να πλαισιώσει τον Ρόμπερτσον στο αριστερό άκρο των «ρεντς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης