Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί βελτιωμένος στα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ του Europa League, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στο «Καραϊσκάκη» (19/8, 22.00, MEGA, Novasports Prime).

«Ένα όνομα σαν εμένα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Ολυμπιακού για να είναι ακόμα καλύτερη», ανέφερε για τον εαυτό του ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε καλή ομάδα τους Σλοβάκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπασταθόπουλος:

Για το πρώτο ματς και την υπόθεση-πρόκριση: «Είναι δύο παιχνίδια. Το πρώτο βέβαια είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε από το πρώτο παιχνίδι να είμαστε φαβορί και να δείξουμε πως με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε παρακάτω. Να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα».

Για το δύσκολο έργο της άμυνας, καθώς θα παίξουν διαφορετικοί παίκτες: «Κατ’αρχάς θα πρέπει να δούμε τις επιλογές του προπονητή για την ενδεκάδα. Τις τελευταίες 45 ημέρες έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε παίξει φιλικά. Σε κάθε περίπτωση όποιος παίξει είναι έτοιμος να δώσει το 100%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν περιμένει να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα το πιστεύω αυτό. Θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για εμάς,  αναλύσαμε πολλά πράγματα, αύριο θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά. Είχα κάτι που με κράτησε 15 μέρες εκτός, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω αυτά που πρέπει. Ένα όνομα σαν εμένα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Ολυμπιακού για να είναι ακόμα καλύτερη».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού στα προηγούμενα ματς: «Είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία για τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να αναλύουμε το τι δεν κάναμε καλά και να πηγαίνουμε παρακάτω. Η ομάδα είναι πολύ πιο πλήρης και αύριο ευελπιστώ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα -την οποία πρέπει να σεβόμαστε- ότι είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης