Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο οποίο ο Ολυμπιακός αναμένεται να κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα Ελλάδας. Παράλληλα, μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που προηγήθηκε, αλλά και για το κεφάλαιο των μεταγραφών.

Αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Για να κερδίσουμε τον τίτλο, θα πρέπει πρώτα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Από όσα έχω δει ο αντίπαλός μας, ο Λεβαδειακός είναι μία δύσκολη ομάδα. Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό δε θα είναι καθόλου εύκολο. Για το λόγο αυτό θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Στο κάτω – κάτω ο τίτλος για εκείνους προορίζεται. Για εκείνους δουλεύουμε. Για εκείνους προσπαθούμε κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς να τους προσφέρουμε τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θέλουμε, λοιπόν, τη στήριξη των ανθρώπων μας. Γιατί εκείνοι είναι που θα το απολαύσουν, που θα το πανηγυρίσουν. Θέλουμε να είναι μαζί μας. Και να μας βοηθήσουν αυτήν την Κυριακή για να περάσουμε μία όμορφη μέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον τρόπο που προσέγγισε το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ανέφερε: «Πραγματικά έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Η μεγαλύτερη από αυτές είναι το γεγονός πως παίζουμε πλέον με δύο επιθετικούς. Παίζουμε με τον Μπενίτες και τον Χάρα. Είναι δύο επιθετικοί οι οποίοι βρίσκονται ταυτόχρονα στην επίθεση, με πολύ κίνηση και εναλλαγές θέσεων μεταξύ τους. Για να συμβεί αυτό πρέπει να βρούμε μία άλλη θέση για τον Τσόρι. Αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει τελείως τη θέση του, λόγω της διάταξής μας. Γιατί παλαιότερα όταν παίζαμε με έναν επιθετικό, είχαμε έναν δεύτερο επιθετικό πιο πίσω και δύο εξτρέμ. Ο Τσόρι έβγαινε από το κέντρο. Στα άκρα ήταν ο Ντοσεβί, ο Αφελάι, ή ο Ντουρμάζ ή ο Φορτούνης ορισμένες φορές. Ήταν τελείως διαφορετικό. Τώρα, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το σύστημα και να μπορέσουμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς, αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο αμυνόμαστε, αλλά και η θέση του Τσόρι. Όπως είδατε και εσείς, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Αυτό δοκιμάζουμε. Όταν θέλουμε να παίξουμε με δύο επιθετικούς, προσπαθούμε να δούμε ποιες είναι οι κατάλληλες θέσεις ώστε όλοι οι παίκτες μας να είναι άνετα και να μπορούν να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν».

Για το κεφάλαιο των μεταγραφών σχολίασε: «Είναι κάτι που πάντα έχουμε στο μυαλό μας και οι δύο πλευρές. Αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να ασχοληθούμε με το παρόν. Είναι πιο σημαντικό αυτό που συμβαίνει στο παρόν, παρά αυτό που θα συμβεί στο μέλλον. Έχουμε δύο τίτλους να κερδίσουμε. Θέλουμε, λοιπόν, να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται στο πρωτάθλημα και να το κερδίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και φυσικά να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι του κυπέλλου. Πρώτα να περάσουμε στον τελικό για να εξασφαλίσουμε το κύπελλο. Δουλεύουμε για αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης