Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει άμεσα τα κενά στο ρόστερ, με σημερινά (26/7) δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων, Νίκο Κόβατς, άφησε εκτός αποστολής τον 24χρονο εξτρέμ για το φιλικό με την Βόλφσμπουργκ και στην Τουρκία επισημαίνουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι ο Ολυμπιακός, η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τραπέζι υπάρχει μόνο η προοπτική του δανεισμού με οψιόν αγοράς και λογικά, όπως αναφέρει το sdna.gr, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον παίκτη.

Στροφή στον Ρέτσα

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας βλέπουν ότι ο Χοακίν Πικέρες οδεύει προς την Παλμέιρας και έτσι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Αρκάντιους Ρέτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ της Αταλάντα βλέπει με καλό μάτι την επιλογή του Ολυμπιακού και οι Ιταλοί αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσουν, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Ρέτσα μπορεί να παίξει με άνεση και ως χαφ, ενώ στη λίστα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του μπακ βρίσκεται και ο 19χρονος Αμερικανός Τζορτζ Μπέλο, που αγωνίζεται στην Ατλάντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης