Μετά το σοκ του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη ήρθαν τα δυσάρεστα νέα για τον Τικίνιο Σοάρες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα παραμείνει εκτός δράσης για 8 εβδομάδες, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών, «ο Τικινιο υπέστη βαριά κάκωση δεξιού ώμου κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Oλυμπιακός- PFC CSKA Sofia στο Schwarz της Αυστρίας. Η κλινική διάγνωση της πλήρους ρήξεως της δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης επιβεβαιώθηκε με τον απεικονιστικό έλεγχο. Ο τύπος της κάκωσης έχει απόλυτη ένδειξη χειρουργικής αποκατάστασης. Η επιστροφή του αναμένεται μετά από 8 εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει πως ο 30χρονος θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά από Σεπτέμβρη και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην εκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τικίνιο χτύπησε στο χθεσινό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και αποχώρησε με σφοδρούς πόνους στον ώμο, στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης