Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions Leauge με τη Μαρσέιγ την Τετάρτη (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) αναμένεται να βρίσκονται ο Πέπε, ο Ντρέγκερ και ο Βινάγκρε. Εκτός αποστολής θα είναι ο Μπρούμα, καθώς αισθάνεται μικροενοχλήσεις και γίνεται αγώνας δρόμου από το ιατρικό τιμ της ομάδας του Πειραιά να προλάβει το ματς με την Πόρτο.

Τόσο ο Πορτογάλος μέσος Πέπε όσο και ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ Μοχάμεντ Ντρέγκερ προπονούνται κανονικά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πέπε έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντρέγκερ που αγωνίστηκε και στις φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής Τυνησίας περιμένει το… κέλευσμα του Πορτογάλου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε, δεν είναι έτοιμος στο 100% από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο παιχνίδι των Ελπίδων της Πορτογαλίας με το Γιβραλτάρ. Όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να τον δηλώσει στην αποστολή για να δώσει ανάσες στον Χοσέ Χολέμπας προερχόμενος από τον πάγκο.

Αναφορικά στον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Μπρούμα, ο Πέδρο Μαρτίνς τον απέκλεισε από την τελική 20άδα, όσο και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, που συνοδεύτηκε με νίκη 4-0 για τους Πειραιώτες. Ο Μπρούμα κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να δώσει το «παρών» απέναντι στους «Δράκους» στην Πορτογαλία, την επόμενη εβδομάδα, αλλά ακόμη και αυτή η περίπτωση φαντάζει δύσκολη προς το παρόν.

Την Τρίτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη ενόψει της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης