Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η «χειμερινή» μεταγραφική περίοδος, όλα δείχνουν πως τόσο ο Ντάνιελ Ποντένσε, όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακο, με προορισμούς την Premier League και τη La Liga αντίστοιχα.

Οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τη Γουλβς για τον Πορτογάλο εξτρέμ, που επανεκκίνησαν το πρωί της Τρίτης (28/1) -μετά από «πάγωμα» 24 ωρών- έχουν πλέον οδηγήσει σε καταρχήν συμφωνία, με τον Ποντένσε να ετοιμάζει… βαλίτσες για το «Νησί». Η αγγλική «Τelegraph», σε δημοσίευμά της το βράδυ της Τρίτης (28/1) ανέφερε πως το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει «κλειδώσει» σε ένα ποσό κοντά στα 20,1 εκατ. ευρώ (17 εκατ. λίρες). Και συμπληρώνει πως ο Ποντένσε θα ταξιδέψει στην Αγγλία την Τετάρτη (29/1) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες και στην υπόθεση του Λεονάρντο Κούτρη. Η Μαγιόρκα προσπαθεί από το περασμένο καλοκαίρι να αποκτήσει τον 24χρονο μπακ, ωστόσο ο καλοκαιρινός κύκλος των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό δεν κατέληξε σε συμφωνία, καθώς δεν υπήρξε προσέγγιση ως προς την υποχρεωτική οψιόν αγοράς που ήθελαν να μπει στο deal οι «ερυθρόλευκοι».

Η ισπανική ομάδα (που βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη) επανήλθε δυνατά τις τελευταίες ημέρες, ήρθε πιο κοντά στα «θέλω» του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως τα δύο κλαμπ είναι πια πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του διεθνούς αριστερού μπακ.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν στο επικείμενο deal θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς του παίκτη από τη Μαγιόρκα το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο όλα δείχνουν πως η μετακίνηση του Κούτρη στην Ισπανία έχει πλέον δρομολογηθεί. Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο 24χρονος άσος θα ταξιδέψει στην Ισπανία την Τετάρτη (29/1) ή την Πέμπτη (30/1), για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο σύλλογο της La Liga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης