Την «παρθενική» κλήση του στην Εθνική ανδρών της Σενεγάλης έλαβε ο Ουσεϊνού Μπα.

Οι εμφανίσεις του 24χρονου κεντρικού αμυντικού στις 17 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα περίοδο «υποχρέωσαν» τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο Μπα αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας, η κλήση του υποδεικνύει τη σαφή βελτίωση και εξέλιξη που έχει παρουσιάσει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ουσεϊνού Μπα θα δώσει το «παρών» στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στα τέλη Μαρτίου απέναντι στη Γουϊνέα Μπισό. Κλήση έλαβε και ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Πάπε Αμπού Σισέ.

Παράλληλα, στην Εθνική Πορτογαλίας κλήθηκαν για τα φιλικά με Βέλγιο και Κροατία στην Ντόχα οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ζοζέ Σα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, εν αναμονή της απόφασης της UEFA σχετικά με το αν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός-Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», μετά τα έκτακτα μέτρα του υπουργείου υγείας λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα οποία όλες οι αθλητικές αγωνιστικές δραστηριότητες στην Ελλάδα θα διεξάγονται κεκλεισμένων θυρών για το διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων.

Τη Δευτέρα (9/3) θα υπάρξει επαφή της ελληνικής κυβέρνησης με την UEFA, από την οποία αναμένεται να ξεκαθαριστεί το αν οριστικά η αναμέτρηση της Πέμπτης (12/3) θα διεξαχθεί οριστικά χωρίς θεατές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης