Για τα σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του στο ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο μίλησε στην «expressen.se» ο Τζίμι Ντουρμάζ, τονίζοντας ότι χτυπήθηκε από αναπτήρες, που πετάγονταν από την εξέδρα.

«Στάθηκα στο κέντρο του γηπέδου την ώρα που μπήκαν μέσα οι οπαδοί. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δυο επιλογές. Είτε μένεις και προσπαθείς να προστατευτείς είτε τρέχεις γρήγορα στη φυσούνα για να προστατευτείς. Μέσα εκεί, είχαμε την προστασία της αστυνομίας. Χτυπήθηκα από αναπτήρες στο πρόσωπο. Το ματς τινάχθηκε στον αέρα, τελικά ξεκίνησε και το χάος συνεχίστηκε», είπε αρχικά ο Σουηδός -με τουρκικές ρίζες- εξτρέμ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια καταστροφή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίζαμε αυτόν τον αγώνα. Ένας από τους συμπαίκτες μου κάηκε στο χέρι μέσα στο γήπεδο. Εγώ χτυπήθηκα στο κεφάλι από φωτοβολίδες που πετάχτηκαν. Σε νορμάλ συνθήκες, θα μας έριχναν μπουκαλάκια με νερό, αλλά τώρα ήταν αρρωστημένο. Έπεφταν αναπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα και καρέκλες.

Αναφορικά δε με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο άσος των Πειραιωτών επισήμανε: «Ενημερωθήκαμε στην προπόνηση. Μας είπαν ότι μπορεί να κρατήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να γίνει κάτι, προτού σκοτωθεί κάποιος. Είναι επικίνδυνο. Υπάρχουν αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο αν μας συμβεί κάτι. Είναι οι οικογένειάς μας, κάποιοι έχουν παιδιά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης