Ο Βίτορ Περέιρα δήλωσε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (20:00, ΑΝΤ1) ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για το Europa League και επεσήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στην Ουκρανία, ενόψει του αγώνα-ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Μου αρέσει που είμαστε στην διοργάνωση. Μας ενδιαφέρει πολύ ως ομάδα και με ενδιαφέρει πολύ και προσωπικά, γιατί είναι πολύ σημαντική. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το πως αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο η ομάδα, είπε: «Οι παίκτες φαντάζομαι πως περνούν τον χρόνο τους με τις οικογένειές τους. Όσο για μένα είναι κάτι που δεδομένα το κάνω. Έχουν έρθει οι δικοί μου στην Ελλάδα. Δεν είναι δικαιολογία πάντως το δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι κάτι που το θέλουμε. Να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες».

Για την εντεκάδα ανέφερε: «Η διοργάνωση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Στόχος δικός μας είναι να προχωρήσουμε. Θα παρουσιάσω την καλύτερη ομάδα κατά την γνώμη μου. Την καλύτερη 11άδα έτσι όπως το βλέπω εγώ. Το σημαντικότερο ματς για εμάς είναι πάντοτε το επόμενο, άρα το αυριανό είναι το πιο σημαντικό».

Από την πλευρά του ο Μανιάτης, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, τόνισε: «Εμείς έχουμε έρθει εδώ προετοιμασμένοι. Δεν μας επηρεάζει και δεν κοιτάμε ότι η Ντνίπρο έχει αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Έχει παίξει πολλά φιλικά και θα είναι έτοιμη. Ο μήνας αυτός για εμάς είναι δύσκολος. Όμως είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη και θα κοιτάξουμε αύριο να πάρουμε ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις νίκες επί της Ρούμπιν και της Μέταλιστ, είπε: «Είμαι από τους λίγους που ήμουν πριν από τρία χρόνια σε Ρωσία και Χάρκοβο. Τότε ήταν πιο δύσκολες οι συνθήκες. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε αυτά τα ματς σαν να είναι το Champions League. Το Europa μας ενδιαφέρει και έχει δυνατές ομάδες, όπως είμαστε και εμείς που ήρθαμε από το Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας σέβονται στην Ευρώπη όλες οι ομάδες. Θα προσπαθήσουμε αύριο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Το παιχνίδι μας ενδιαφέρει πολύ. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το ποιόν ξεχωρίζει από τους Ουκρανούς και για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού, απάντησε: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε ετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά τη Ντνίπρο. Μας έχει πει και πολλά ο προπονητής μας και θα μας πει και αύριο. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα για παίκτες. Και μόνο που έχει φτάσει εδώ η Ντνίπρο σημαίνει ότι είναι μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα».

Τέλος ρωτήθηκε για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στο Europa: «Εμείς θέλουμε κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ευκαιρία να περάσουμε. Μία καλή ευκαιρία για εμάς, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παλέψουμε. Με τα λόγια μόνο δεν γίνεται. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε στην Ευρώπη να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Έχουμε βλέψεις για κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Αυτό θα κοιτάξουμε να το δείξουμε στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης