Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός εν όψει του πρώτου του αγώνα με την Αϊντχόφεν, για τη φάση των «32» του Europa League, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (19.55, Cosmote Sport 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το σπουδαίο παιχνίδι με τους Ολλανδούς ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν συμπεριελήφθη κανονικά ο Γιαν Εμβιλά, τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού ο Γάλλος προερχόταν από ενοχλήσεις, ενώ στη διάθεση του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται και ο Μπρούμα, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου, ενσωματώθηκαν στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Μαρτίνς, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να μένει εκτός αυτής, λόγω του τραυματισμού του, όπως συνέβη και με τον Σεμέδο, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης