Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μετατρέψει σε θρίαμβο το παιχνίδι του με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθει την Τετάρτη.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι με νίκη επί της «Ένωσης» θα αποκτήσουν μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και γι’ αυτόν τον λόγο προτίθενται να υπερβάλλουν εαυτούς για το «τρίποντο» στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ βλέπει τη «φαρέτρα» του να γεμίζει, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος προφυλάχθηκε απέναντι στη Λαμία λόγω των των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν.

Στο ματς με την «Ένωση» αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός στο χθεσινό ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αντικαταστάθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το ματς με τη Λαμία ο υψηλόσωμος στόπερ αισθανόταν καλά και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του, η οποία θα παραταχθεί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τους Βαλμπουενά και Χασάν, με τον Μπρούμα αντίθετα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης