Mε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τικίνιο, ο Oλυμπιακός πέτυχε την Τετάρτη τη δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας άνετα με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη, για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών βρήκε δύο φορές δίχτυα (47′, 72′) ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των πρωταθλητών, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μασούρα, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 79΄ ο Ντάουντα μείωσε για την ελαφρά ταξιαρχία, ενώ ο Βρουσάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87΄.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι απόντος του τραυματία Ελ Αραμπί είδαν το δεύτερο «κανόνι» τους να σκοράρει δις ανοίγοντας «λογαριασμό» στη Super League της περιόδου 2021-22.

Ο Βραζιλιάνος άσος προειδοποίησε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με την κεφαλιά του να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 7΄ δεύτερη κεφαλιά του μπλόκαρε ο Κότσαρης. Σο επόμενο λεπτό όμως ο Αγκιμπού Καμαρά συνέκλινε και πλάσαρε, ο Κότσαρης απέκρουσε αρχικά και ο Μασούρας παίρνοντας το… ριμπάουντ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ.

Προϊόντος του χρόνου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» άρχισε να κρατά περισσότερο την μπάλα και ισορρόπησε, ενώ στο 40΄ και σε ξεκάθαρο χέρι του Μπρούνο Άλβες στην περιοχή ο διαιτητής Κουτσιαύτης «είδε» επιθετικό φάουλ του Καμαρά.

Στο 47΄ ο Τικίνιο διπλασίασε όταν σε κόρνερ του Μασούρα με δυνατό άλμα και κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Κότσαρη για το 2-0, ενώ ο ίδιος με προσωπική ενέργεια και φοβερό σουτ στο 72΄ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

Το «γκολ της τιμής» για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 79΄ ο Ντάουντα ύστερα από φάση διαρκείας, που ανέδειξε γι΄ άλλη μια φορά τα ανασταλτικά προβλήματα του φετινού Ολυμπιακού, αλλά στο 87΄ ο Βρουσάι «έγραψε» το τελικό 4-1 απέναντι σε μια άμυνα που στους πρώτους τρεις αγώνες της έχει δεχθεί 11 γκολ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ (76΄ Παπαδόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσουκ (67΄ Καρμπόβνικ), Κούντε, Μπουχαλάκης (77΄ Σουρλής), Ονιεκούρου (76΄ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (67΄ Λόπες), Τικίνιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (67΄ Ντεντάκης), Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα (67΄ Βιτλής), Κάστρο, Σλίβκα, Τσιλούλης (58΄ Παμλίδης), Ματέι (82΄ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (57΄ Ντάουντα).

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης