Σε μία αποκλειστική συνέντευξή του στη βρετανική ιστοσελίδα «goal.com», ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για την πρόοδο που έκανε… στα χέρια του επί δύο σεζόν, ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας. «Ο Τσιμίκας είναι τέλειος για τον Κλοπ», είπε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε για τον 24χρονο αριστερό μπακ: «Αξίζει αυτή την ευκαιρία».

Αναλυτικά, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, μια μεταγραφή που απέφερε 11,75 εκατ. λίρες στην ομάδα του Πειραιά: «Εμπιστευτείτε με! Είναι ο τέλειος παίκτης για το παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ. Αξίζει αυτή την ευκαιρία. Έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και τώρα θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος πάντως ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχασε έναν σπουδαίο αμυντικό: «Δεν είμαι χαρούμενος που έχασα έναν τόσο καλό παίκτη, αλλά είμαι χαρούμενος για τον Κώστα. Μίλησα μαζί του μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τη Λίβερπουλ και ήταν τόσο χαρούμενος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά του».

Αναφορικά με την πρόκληση που έχει μπροστά του ο Κώστας Τσιμίκας, παίζοντας στην ίδια ομάδα με έναν εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ παγκοσμίως, τον Άντι Ρόμπερτσον, ο Μαρτίνς, εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο Τσιμίκας συγκεντρώνει όλες τις ικανότητες για να τα καταφέρει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης