Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στο ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, με τον Πορτογάλο πάντως να τονίζει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον εκνευρισμό του: «Τα νεύρα προήλθαν από την εξέλιξη του ματς. Υπήρχαν πολλές διακοπές, ο διαιτητής το επέτρεπε και ο Ατρόμητος το εκμεταλλευόταν. Όλο αυτό προκάλεσε νεύρα»

Για την εικόνα του ματς: «Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό στο δεύτερο ημίχρονο με πολλές ευκαιρίες και έλεγχο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάσαμε δύο βαθμούς που στο πρωτάθλημα είναι σημαντικοί. Βάσει της εικόνας μας είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Έκανε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και γενικά η επικράτηση μας στις ευκαιρίες είναι ξεκάθαρη. Ο Ολυμπιακός έκανε ό, τι μπορούσε στην παραγωγή των φάσεων, αλλά του έλειψε η αποτελεσματικότητα. Είναι από τις μέρες που λες ότι η μπάλα δεν μπορούσε να μπει μέσα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τις ευκαιρίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παράθυρο των μεταγραφών: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ, δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν είναι εδώ, αλλά μόνο για αυτούς που έχουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης