Την ικανοποίησή του για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει μπροστά της έναν πολύ μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής στην Cosmote TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για το γεγονός ότι παίξαμε πολύ καλά. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο αποθεραπείας, πολλοί παίκτες έχουν ραμαζάνι. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Σε ερώτηση για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση δεδομένου ότι ο τελικός του Κυπέλλου είναι στα τέλη Μαΐου, είπε: «Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και στα επόμενα ματς θα κάνουμε το ίδιο.

Πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ του Ολυμπιακού μολονότι δεν είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου αφού έχουμε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης