Μαρτίνς: «Μας επηρέασε η είσοδός μας στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να αντιδράσουμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 00:43
Μαρτίνς: «Μας επηρέασε η είσοδός μας στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Champions League, στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του απέναντι στη Λουντογκόρετς στο δεύτερο μέρος του μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς.

«Σήμερα αυτό που μας επηρέασε ήταν η είσοδος στο δεύτερο μέρος, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και παρότι ισοφαρίσαμε δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Πρέπει να είμαστε πιο ζωντανοί, πιο δραστήριοι και σοβαροί όταν θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε, αλλά το χάνουμε από δικά μας λάθη» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας:

«Πρέπει από αύριο αν αντιδράσουμε, χάσαμε έναν μεγάλο στόχο. Πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα έχουμε αγωνιστικό πνεύμα όχι μόνο για τις νίκες για να καλά αποτελέσματα. Οι παίκτες έχουν δείξει πως μπορούν να ξεπεράσουν τα άσχημα αποτελέσματα και να βρουν τον καλό τους εαυτό».

Καταλήγοντας ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε πως κάποια πράγματα μας χαρίζονται, πρέπει να αντιδράσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 01:42