Με ένα πολύτιμο «διπλό» έφυγε την Κυριακή από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, καθώς επιβλήθηκε με 3-2 σκορ της ΑΕΚ, αυξάνοντας στους 6 βαθμούς τη μεταξύ τους διαφορά.

Αυτή η νίκη όπως είναι φυσικό άφησε ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του ντέρμπι, στάθηκε στην καλή ποιότητα του παιχνιδιού, επισήμανε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα, τονίζοντας πάντως ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Ήταν πραγματικά πολύ ωραίο ματς, με πολύ καλό ρυθμό. Κυνήγησαν το γκολ και οι δύο ομάδες. Ωραίο ματς για όποιον το είδε, με πολύ δράση. Από τότρ που ισοφαριστήκαμε το ματς είχε πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη. 

Ήταν ένα ματς όπου οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα. Έχουμε έμπειρους παίκτες, έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Φάνηκε η εμπειρία πολλών παικτών. Ήταν ομάδες που ήρθαν στο γήπεδο για να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μόλις η 10η αγωνιστική. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά δεν έχουμε κερδίσει ακόμη κάτι, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης