Την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του γιόρτασε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο της σεζόν 2020/21 και απόψε έγινε η απονομή του τροπαίου, το οποίο σήκωσαν στον ουρανό του Πειραιά, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mε αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τιμήσει τον Πειραιά με πλάνα από όλες τις περιοχές του και ένα roadtrip του 46ου τροπαίου εκεί και όχι μόνο.

Από εκεί και πέρα στη γιορτή των «ερυθρόλευκων» υπήρχε σύνδεση με τα νησιά με χορούς όπως ο μπάλος και ο κρητικός πεντοζάλης, ενώ μεταξύ άλλων στη φιέστα της ομάδας τιμήθηκε και η μνήμη του Γεώργιου Καραϊσκάκη. 

Την παράσταση έκλεψε ο Ματίε Βαλμπουενά σε ρόλο… βοηθού παρουσιαστή, ενώ όταν οι Πειραιώτες σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο η νύχτα έγινε μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά, που έδωσαν χρώμα στον ουρανό πάνω από το «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γιορτή των «ερυθρολεύκων», όπου σημειωτέον ήταν τοποθετημένα όλα τα 45 προηγούμενα πρωταθλήματα του συλλόγου, συμμετείχε και η γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, η οποία προ ημερών κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης