Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει επίσημα ο Πιερ Κουντέ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 25χρονος Καμερουνέζος διεθνής μέσος μίλησε για τη νέα του ομάδα και δήλωσε ότι θέλει να κερδίσει πολλούς τίτλους με τους «ερυθρόλευκους» και να παίζει κάθε χρόνο στο Champions League:

«Θέλω να κερδίσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και κυρίως να παίζω στη διοργάνωση όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμα κι όταν φύγω, θέλω ο Ολυμπιακός να παίζει στο Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πλεονεκτήματά του:

«Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμα ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι και είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας» τόνισε ο Κουντέ και συμπλήρωσε:

«Ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούριο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω, λοιπόν, οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχτούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ, λοιπόν, πολύ την αγάπη τους κι ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης