Ικανοποιημένος κι… ανακουφισμένος μετά την πρόκριση «θρίλερ» του Ολυμπιακού στα πέναλτι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ήταν ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Κάρλος Κορμπεράν.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προκρίθηκαν στα play off του Europa League κι εξασφάλισαν την παρουσία τους σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει ιδιαίτερη μνεία στη δύναμη που έδειξε συνολικά ο Ολυμπιακός ως ομάδα μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από το παιχνίδι είπα πως η δύναμη θα ήταν το κλειδί του αγώνα. Όταν παίζεις κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες, όπως η κούραση, αλλά η ομάδα απέδειξε πως είχε τη δύναμη για να τα ξεπεράσει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δουλέψουμε, στόχος είναι η πρόκριση στο Europa, για αυτό ήρθα στο σύλλογο. Πολλές φορές οι αλλαγές βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι αλλά πάντα είναι απαραίτητες. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες» τόνισε αρχικά ο Κορμπεράν και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς. Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε. Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης