Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά ο Ρόι Κάρολ πιστεύει ότι Λίνφιλντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός έχουν ένα κοινό σημείο.

«Είναι τρεις σύλλογοι τους οποίους όλοι θέλουν να νικήσουν» είπε ο πρώην τερματοφύλακας της Βόρειας Ιρλανδίας, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με ΟΦΗ (2011-12) και Ολυμπιακό (2012-14), σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της πατρίδας του belfastlive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάρολ έχει παίξει με επιτυχία και για τους τρεις συλλόγους κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Πέρασε τρία χρόνια με τη Λίνφιλντ (2016-19), κατακτώντας δύο τίτλους στην Ιρλανδία, το Κύπελλο Ιρλανδίας, το League Cup και το County Antrim Shield.

Κατέκτησε επίσης έναν τίτλο πρωταθλήματος και το Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2001-05), ενώ με τον Ολυμπιακό πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπαιξα στον Ολυμπιακό που ήταν συνήθως στην κορυφή του πρωταθλήματος και όλοι ήθελαν να μας νικήσουν. Το ίδιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» τόνισε ο Κάρολ, ο οποίος, σε άλλη συνέντευξή του στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ότι η μετακίνησή του στην Ελλάδα τον βοήθησε όχι μόνο να αναγεννήσει την καριέρα του, αλλά και τη ζωή του, ξεφεύγοντας από τον εφιάλτη του αλκοολισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης