Με εμφανή την απογοήτευση στο πρόσωπό του παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Νταβίδ Φουστέρ.

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για την κακή βραδιά που είχαμε σήμερα. Ήταν μια πολύ άσχημη βραδιά για εμάς. Όταν κάνεις μια άσχημη εμφάνιση με πολλά λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι λογικό να αφήσεις αυτήν την άσχημη αίσθηση. Τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα τώρα όσον αφορά στην πρόκριση μας στην επόμενη φάση, όμως όλα μπορούν να συμβούν στην τελευταία αγωνιστική. Ελπίζουμε να κερδίσει η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Γιουβέντους και να κάνουμε και εμείς το ίδιο απέναντι στη Μάλμε και να καταφέρουμε να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο μας, που δεν τη δώσαμε σήμερα» τόνισε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους φιλάθλους μας που ήρθαν μαζί μας, που μας ακολούθησαν για να μας υποστηρίξουν. Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να επιστρέψουν χαρούμενοι και να δουν από την ομάδα τους ένα καλό παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε ακόμα μια φορά να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη που μας δίνουν πάντα» συμπλήρωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης