Φορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου, άλλαξε τελείως το μυαλό μου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 19:00
Φορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου, άλλαξε τελείως το μυαλό μου»

Για τη γέννηση του γιου του και τον τραυματισμό του μίλησε στη ΝΟVA ο Κώστας Φορτούνης, τονίζοντας ότι ο ερχομός του παιδιού του άλλαξε τελείως τον τρόπο σκέψης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου στην NOVA:

Για τον τραυματισμό του και τον γιο του:
 «Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρ'όλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή».

Για το τι θέλει να πετύχει για τον γιο του: «Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει».

Για τον πήχη των απαιτήσεων και τους στόχους του στον Ολυμπιακό: «Δεν αγχώνομαι όταν ζητάει ο κόσμος πράγματα. Αυτό σημαίνει πως περιμένουν πολλά από σένα και πρέπει να το δείξεις. Θέλω κάποια στιγμή μία πιο μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία με τον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Μακάρι να τα καταφέρουμε γιατί το χρειάζεται ο κόσμος και η οπαδοί μας γιατί είναι καταπληκτικοί».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, 19:04