Το όνομα του Μαξ Γκραντέλ έχει έρθει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό όπως αναφέρεται στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesviolets.com οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ιβοριανού εξτρέμ της Τουλούζ, της οποίας μάλιστα είναι και αρχηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος άσος, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Βρετάνης, μολονότι οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον υποβιβασμό της Τουλούζ. Ο έμπειρος άσος δεν προτίθεται να ακολουθήσει την ομάδα του στη Ligue 2, ενώ και οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν συμβιβασμένοι με την ιδέα του «διαζυγίου».

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Ιβοριανός μένει ελεύθερος είναι αρκετοί οι σύλλογοι που ασχολούνται μαζί του και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μία από τις ομάδες που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον παίκτη είναι και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονο εξτρέμ αγωνίζεται στην Τουλούζ από το 2017 και την εφετινή σεζόν κατέγραψε μαζί της 21 συμμετοχές με 3 γκολ στο Σαμπιονά.

Στο παρελθόν ο Γκραντέλ έχει αγωνιστεί σε Λέστερ, Μπόρνμουθ, Λιντς και Σεντ Ετιέν, ενώ έχει και 77 συμμετοχές με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης