Με αποφασιστικότητα και δύναμη θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή στην Τούμπα, όπως ανέφερε ο Γιαν Εμβιλά, μιλώντας στη Νova για το σπουδαίο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Πρέπει να πάμε σαν πολεμιστές και να αποδείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και ότι διεκδικούμε ξανά τον τίτλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μέσος, ο οποίος παράλληλα μίλησε για τον Μαντί Καμαρά, που τον χαρακτήρισε δάσκαλο και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από τους Πειραιώτες με προορισμό την Κόνιασπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαν Εμβιλά στη NOVA:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε καλά τι είναι, γνωρίζουμε τη σημασία του και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ μας έκανε πολύ καλό. Έχουμε έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Είναι έξι τελικοί για εμάς. Θα παίξουμε για τη νίκη. Είναι σημαντικό για εμάς να μαζέψουμε τους βαθμούς που απομένουν. Ελπίζω να φύγουμε με τη νίκη από την Τούμπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είναι το πιο δύσκολο ντέρμπι της σεζόν: «Όχι κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί, περιμένουμε μια πολεμική ατμόσφαιρα. Πρέπει να πάμε με αποφασιστικότητα και δύναμη. Να κάνουμε ένα καθηλωτικό παιχνίδι.

Περιμένω να γίνει ένα όμορφο ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να πάμε σαν πολεμιστές και να αποδείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και ότι διεκδικούμε ξανά τον τίτλο. Είναι κάτι που μας αξίζει και θέλουμε να το επαναλάβουμε».

Για το ότι ο Μαντί Καμαρά τον χαρακτήρισε δάσκαλο: «Ξέρω ότι ο Μαντί με αποκαλεί έτσι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό άτομο. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι καλό παιδί, με το οποίο δεν μπορείς να μην έχεις καλεί σχέση. Έχω συγκεκριμένες εμπειρίες λόγω της ηλικίας που έχω. Με αυτές τις εμπειρίες έχω μάθει πράγματα και έχω κάνει λάθη.

Με αυτές τις εμπειρίες κοιτάω τους νεότερους για να δώσω συμβουλές σχετικά με τα λάθη που κάνουν. Ο Μαντί διψάει για να μάθει και είχαμε αυτή τη σχέση. Γι’ αυτό με αποκαλεί έτσι. Έχουμε εξαιρετική σχέση».

Για τον Μπουχαλάκη που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό: «Να του ευχηθώ μέγιστη επιτυχία και να πετύχει. Το αξίζει. Ξέρουμε την ποιότητα του Μπουχαλάκη, είναι ο αρχηγός μας. Για εμάς είναι ένα παράδειγμα, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής. Έχει μια ηρεμία που τη μεταδίδει σε όλους. Έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης